Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Tóth István-Tóth Terézia tanulmányi ösztöndíj
Tóth István-Tóth Terézia tanulmányi ösztöndíj Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2020. október 16.
Megújította, kibővítette a székesfehérvári fiatalokat segítő ösztöndíj-pályázati rendszerét a Tóth István – Tóth Terézia Közalapítvány. Három támogatott cél közül az egyik az évek óta hagyományos tanulmányi ösztöndíj, melyre a tehetséges, de rászoruló fiatalok pályázhatnak 2020. november 11-ig.

 

 

A köznevelésben tanulók és a felsőoktatásban résztvevő hallgatók egyénileg pályázható ösztöndíjára állandó székesfehérvári lakhellyel rendelkező, jó tanulmányi eredményt elért, szociálisan rászoruló középiskolások, illetve főiskolások, egyetemisták jelentkezhetnek. A tanulmányi követelmény a 7-8. évfolyamon 4,8, a 9-13. évfolyamon 4,5, míg a felsőoktatásban 4,2.

A pályázat 2020. november 11-ig nyújtható be a kitöltött és aláírt pályázati adatlappal, valamint a szükséges mellékletek csatolásával. A dokumentumok letölthetőek a részletes pályázati felhívásban Székesfehérvár honlapjáról, illetve papíralapon megtalálhatóak a Polgármesteri Hivatal Kossuth utcai Ügyfélszolgálatán. Csak 2020-ban kiadott, a 2021. naptári évre szóló adatlapon adható be az igénylés.

A zárt borítékba elhelyezett pályázati anyag az alábbi címekre postázható:
- Tóth István és Tóth Terézia Ösztöndíj Közalapítvány, 8000 Székesfehérvár Városház tér 1.
- Tóth István és Tóth Terézia Ösztöndíj Közalapítvány, Baracsiné Tujner Éva kuratóriumi titkár, 8000 Székesfehérvár, Budai út 45.
A küldemény leadható személyesen is a székesfehérvári Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodáján.

A pályázatok eredményéről az alapítvány december 16-ig értesíti a diákokat.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >