Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Ingyenes érettségire felkészítő tanfolyamokra lehet jelentkezni Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2020. október 16.
Több intézmény is indít az emelt- és középszintű érettségire felkészítő, ingyenes tanfolyamokat a 11-12. évfolyamos diákok számára. A tanulók az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kar, a Titkok Háza Tudományos Élményközpont, a Studium Generale és az Alba Innovár Digitális Élményközpont jóvoltából frissíthetik, bővíthetik tudásukat a sikeres érettségi érdekében.

 

 

Az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karon október 26. – december 17. között nyolchetes, intenzív, az emeltszintű érettségire felkészítő kurzusokat szerveznek matematikából, informatikából és fizikából. A járványhelyzet miatt a foglalkozásokat kis csoportokban, a biztonsági előírások betartásával tartják várhatóan hetente kétszer egy órában, keddi és csütörtöki napokon 16.00-17.00 között. A részvétel ingyenes, de előzetes jelentkezéshez kötött. Sikeres felvételi esetén az Óbudai Egyetemen a tanulmányokat beszámítják. A tanulók 2020. október 22-ig jelentkezhetnek online az alábbi felületen: https://www.amk.uni-obuda.hu/index.php/hu/elokeszito/

A Titkok Háza Tudományos Élményközpont a partnerintézményeiben tanuló diákoknak biztosít lehetőséget az emelt szintű érettségire biológiából és kémiából novembertől. Az elméletet és a gyakorlatot ötvöző, tíz alkalmas kurzusok alkalmanként kétszer 45 percben zajlanak. A foglakozások abban az esetben indulnak, ha egy azonos partnerintézményből legalább hat fő jelentkezik rá.  Jelentkezni 2020. október 30. napjáig az Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges címen lehet.

A Studium Generale – a Budapesti Corvinus Egyetem hivatalos érettségi-előkészítő műhelye – csak a fővárosban szervez személyes részvételű érettségi kurzusokat, emellett lesznek online felkészítők is matematikából, történelemből és közgazdaságtanból. A fehérvári diákok számára 2020. novemberétől nyitják meg a jelentkezés lehetőségét, a részletekért érdemes követni a következő hetekben a SG honlapját: https://www.studiumgenerale.net/

Az Alba Innovár Digitális Élményközpont emeltszintű érettségire felkészítő informatika kurzusai már szeptemberben elindultak szeptemberben. A jövőbeni képzésekkel kapcsolatos információkért szintén érdemes követni az Alba Innovár oldalát: https://albainnovar.hu/.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >