Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Szeretlek, de már nem vagyok szerelmes! - előadás Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2020. október 20.
Szeretlek, de már nem vagyok szerelmes beléd! – ebben a sokakat érintő témában tart online előadást Dr. Mihalec Gábor ismert és elismert pár- és családterapeuta. Az Egészségfejlesztési Iroda által szervezett programot október 22-én, csütörtökön 17.00 órától kísérhetik figyelemmel az érdeklődők a Facebook-on.

 

 

A Székesfehérvári Egészségfejlesztési Iroda kiemelt feladatának tekinti a párkapcsolatokkal, a családdal, a gyermekvállalással, a szülői szerepekkel kapcsolatos programok, előadások szervezését ismert szakemberek közreműködésével. A járványügyi helyzet miatt tavasz óta nincsenek személyes részvétellel zajló események, így ősztől online formában folytatják a programokat.

Az első előadó Dr. Mihalec Gábor pár- és családterapeuta, nemzetközi előadó és tréner lesz. A téma: sok párkapcsolatokban elérkezik a pillanat, amikor rádöbbennek arra, hogy valami megváltozott. Nem működik a kémia, a csillogás és a másik iránti vágyakozás. Mit jelent ez? Mellényúlást? Mégsem az igazit találták meg egymásban? Vissza lehet-e hozni a szenvedélyt, vagy elfogadják, hogy a szerelem szeretetté szelídült?

A neves szakember október 22-én, csütörtökön 17 órától számít az érdeklődők figyelmére a Facebook-on. 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >