Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Közösségi összefogás a Szeder bölcsisekért!
Közösségi összefogás a Szeder bölcsisekért! Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2020. október 19.
Facebook-os szavazással segíthetjük a Szeder Bölcsődét egy levegőfürdető eszköz használatának elnyerésében. A gép képes arra, hogy zárt térben elpusztítsa a kórokozókat, megtisztítsa a levegőt. A voksokat október 22-én, csütörtökön 17.30-ig várják, az eredményhirdetés 18 órakor lesz.

 

 

Újabb fehérvári résztvevő indult a „Tisztaszoba Program - Delphin Magyarország” nyereményjátékon. Az óvodák után a bölcsődék között is meghirdették a programot. Az országból tíz intézmény, köztük a fehérvári Szeder Bölcsőde is pályázik arra, hogy megkapja egy levegőfürdető eszköz használatát fél évre. Ez a gép bizonyítottan képes zárt térben megkötni a vírusok és a baktériumok 99 százalékát a levegőből úgy, hogy működése közben a gyermekek biztonságban játszhatnak.

A levegőfürdetőre jelentkező bölcsődék fotóit feltöltötték egy közös albumba a közösségi oldalon. A Szeder Bölcsőde fényképét lájkolva segíthetjük az intézményt abban, hogy elnyerje a mintegy 900 euró értékű eszközt 6 hónapra. A verseny október 22-én, csütörtökön 17.30 óráig tart, eddig lehet szavazni, az eredményhirdetés még ugyanezen a napon 18.00 órakor lesz.

Szavazzon Ön is, támogassa az intézményt és a fehérvári gyerekek egészségének megőrzését!  

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >