Kezdőlap arrow Kultúra arrow Chopin-koncert lesz a Szent István Művházban
Chopin-koncert lesz a Szent István Művházban Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2020. október 25.
A Lengyel Függetlenség Napját és Fryderyk Chopin születésének 210. évfordulóját koncerttel ünnepli a Székesfehérvári Lengyel Nemzetiségi Önkormányzat november 7-én a Szent István Művelődési Házban. Az ismert zeneszerző műveit Kovács Gergely zongoraművész előadásában hallhatja majd a közönség. A rendezvényre hétfőig lehet regisztrálni.

 

 

Fryderyk Chopin-koncerttel ünnepli a Székesfehérvári Lengyel Nemzetiségi Önkormányzat a Lengyel Függetlenség Napját. A november 7-én, szombatra szervezett hangversennyel a nemzeti ünnep mellett a zeneszerző születésének 210. évfordulója alkalmából is tisztelegnek.

A koncerten fellép Kovács Gergely zongoraművész, a műsorvezető dr. Szabó Balázs zenetörténész lesz, a programban mazurkák, keringők, polonéz és szonáta is szerepelnek. A rendezvény 16.30 órakor kezdődik a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban.

Az érdeklődőknek előzetesen kell regisztrálniuk október 26-ig, hétfőig, az Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címen vagy a 70/324-5511-es telefonszámon. A rendezvényen kötelező a maszk viselése.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >