Kezdőlap arrow Kék hírek arrow Korlátozások a Mártírok útja – Seregélyesi út csomópontban
Korlátozások a Mártírok útja – Seregélyesi út csomópontban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. október 26.
A Mártírok útján zajló csapadékcsatorna-építési munkálatok kapcsán október 26-tól, hétfőtől előreláthatólag november 4-ig, szerdáig korlátozások lesznek a Mártírok útja – Seregélyesi út csomópontban. A sávmegszűnések és korlátozások miatt a csomópontban torlódásokra kell számítani. Ezek csökkentése érdekében, aki teheti, válasszon másik útvonalat!

 

 

Október 26-tól, hétfőtől korlátozásokat vezetnek be a Mártírok útja – Seregélyesi út csomópontban a Mártírok útján zajló csapadékcsatorna-építési munkálatok kapcsán. Bár a csomópontban minden irányú ki- és beközlekedés biztosított marad, a sávmegszűnések és korlátozások miatt torlódásokra kell számítani.

A Mártírok útján a Seregélyesi út felé az önálló jobbra, egyenesen és balra menő sávokból a gépjárműforgalom egy – a jelenlegi jobbra kanyarodó – sávra terelődik, és ezen az egy sávon keresztül lehet csak kihajtani a Mártírok útjáról. A Mártírok útjára behajtani a mostani egyenesen menő forgalmi sáv igénybevételével lehet. A csomópontág kapacitása nagyon lecsökken, torlódások várhatóak. Kérik, hogy aki teheti, kerülje el, és közlekedjen inkább a Horvát István utca - Lövölde út – Budai út útvonalon.

Az építés érinti a Seregélyesi út/Mártírok útja elnevezésű, a Vasútállomás irányába eső autóbusz-megállóhelyet, amelyet az építés időtartama alatt a Mártírok útja 78. elé helyeznek át ideiglenesen.

Arra kérik a lakosságot és a gépjárművezetőket, hogy úticéljaik megközelítése során a korlátozásokat vegyék figyelembe, valamint a kihelyezett közúti jelzéseket fokozott figyelemmel kísérjék. Javasolják a WAZE útvonaltervező alkalmazás használatát. Türelmüket és megértésüket köszönjük!

 

 

 
< Előző   Következő >