Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Az én Vörösmartym
Az én Vörösmartym Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2020. október 29.
Rajzpályázatot hirdet általános iskolásoknak a Vörösmarty Társaság: Az én Vörösmartym című felhívás a költő születésének a kétszázhuszadik évfordulója előtt tiszteleg. Az életútból induló, illetve a költészetből merítő pályamunkákat december 1-jéig kell elküldeni.

 

 

Vörösmarty Mihály születésének közelgő kétszázhuszadik és halálának százhatvanötödik évfordulója alkalmából hirdet rajzpályázatot a Vörösmarty Társaság.

Az én Vörösmartym
című felhívás a székesfehérvári felső tagozatos diákokat szólítja meg: az alkotó kedvű fiatalok a költő életéből és költészetéből merítve is készíthetnek pályamunkákat. Technikai megkötés nincs: készülhetnek grafikák, tus- és szénrajzok, pasztellek, stb. A4-es méretben. Minden résztvevő maximum három alkotással pályázhat, illetve csoportos munkákat is elfogadnak.

Az alkotásokat december 1-jéig kell eljuttatni a társaság címére (Székesfehérvár, Kossuth u. 14.). Egy első, két második és három harmadik helyezettet hirdetnek, akik könyvjutalmat kapnak munkáikért. A díjak átadására – a járványhelyzet függvényében – 2021 januárjában kerül sor.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >