Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow FÖLD ÓRÁJA AKCIÓ
FÖLD ÓRÁJA AKCIÓ Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. március 24.

ImageA Fejér Megyei Önkormányzat is csatlakozott a "Föld Órája- 2009" nevű nemzetközi Klímavédelmi akcióhoz, melyre 2009. március 28-án kerül sor. – kaptuk a hírt Dominkó Anita sajtóreferenstől - A Fejér Megyei Önkormányzat nevében Dr. Tiborcz Péter a Fejér Megyei Közgyűlés alelnöke az Akció sikere érdekében levélben tájékoztatta a kezdeményezésről: Fejér megye településeinek polgármestereit, a Fejér Megyei Közgyűlés képviselőit, bizottsági tagjait, a Fejér Megyei Önkormányzat intézményeinek vezetőit, illetve valamennyi megyei önkormányzatot.

Dominkó Anita elmondta: A Fejér Megyei Önkormányzat kiemelten fontosnak tartja a klímavédelmi célokat, ezért vesz részt az akcióban és megkér mindenkit (intézményeket, vállalatokat, magánszemélyeket .stb.), hogy csatlakozzon a Föld Órája akcióhoz, mely által aktív részese lehet környezetünk megóvásának.

Ehhez nem kell mást tennie, mint márc. 28-án (szombaton) este 20.30 és 21.30 óra között lekapcsolni a világítást (kül- és beltéri), áramtalanítani a készenléti üzemmódban levő elektronikus berendezéseket (ezzel egyébként nem csak környezetet -klímát- védhetjük, hanem a villanyszámlán is sokat spórolhatunk).

A Fejér Megyei Önkormányzat bízik abban, hogy minél többen csatlakoznak a megyéből a FÖLD ÓRÁJA AKCIÓHOZ, példát mutatva és hatékonyan elősegítve a klímavédelmi célok hosszú távú érvényesülését!

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >