Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Gumiabroncsokkal támogatta az Országos Mentőszolgálatot a Gumiflex Kft.
Gumiabroncsokkal támogatta az Országos Mentőszolgálatot a Gumiflex Kft. Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2020. november 13.
A járványügyi helyzetben a szokásosnál is fontosabb, hogy azok a cégek, amelyek megtehetik, kivegyék a részüket a társadalmi felelősségvállalásból, és segítsék a közösségeket, a lakosságot. A járvány második szakaszában is vannak példamutató vállalkozások, közéjük tartozik a Gumiflex Kft., amely gumiabroncsok adományozásával támogatta az Országos Mentőszolgálat működését.

 

 

A Gumiflex Kft. a jelenlegi járványhelyzetben kiemelten fontosnak tartja, hogy a vállalatok hozzájáruljanak az országos vagy helyi közösségek szociális és egészségügyi támogatásához, segítsék őket a törekvéseikben. A cég úgy döntött, hogy ebben a helyzetben a mentősök mindennapi munkáját támogatja.

A támogatást Jaczó Márton személyabroncs-üzletág vezető adta át az OMSZ Alapítvány képviselőinek. Úgy fogalmazott:

„Az elmúlt hónapokban a legnagyobb terhet az egészségügy és azon belül is az OMSZ cipeli. Nagyon nagyra becsüljük azt a heroikus küzdelmet, ami most a mentősök mindennapjait jellemzi! Szerettük volna ezt megkönnyíteni, ezért döntöttünk úgy, hogy több mint 1.000.000 Ft értékben biztosítunk számukra Davanti abroncsokat. Gumiabroncs-nagykereskedőként missziónknak tartjuk, hogy felhívjuk a figyelmet a biztonságos közlekedési feltételekre. A mentőautóknál kiemelt szükségük van a megfelelő tapadásra a téli időszakban, hiszen ezen járművek esetében egyébként is sokkal nagyobb kockázata van egy hirtelen fékezésnek.”

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >