Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Fehérvár Hero: holtverseny esetén sorsolással döntenek
Fehérvár Hero: holtverseny esetén sorsolással döntenek Nyomtatás E-mail
Írta: Sári Máté   
2020. november 20.
„Fedezd fel a benned rejlő hőst!” – hirdeti az októberben indított online játék, a Fehérvár Hero. Az új városi applikáció letöltői naponta kapnak izgalmas feladatokat, amelyek elvégzését egy-egy fotó feltöltésével, megadott helyszínről való bejelentkezéssel, vagy a saját lelkiismeretükre bízva az applikációban egy gomb megnyomásával igazolhatják. A többnyire Székesfehérvárhoz kapcsolódó hőstettek mindenki számára könnyen teljesíthetők, pontok járnak értük, a ranglistát a résztvevők közössége figyelemmel követheti, a különböző szintek elérését ajándékokkal jutalmazzák.

 

 

A csatlakozó játékosokból mára egy jókedvű közösség kovácsolódott össze, akik a hőstettek során megtapasztalhatták már az önkéntesség jó érzését, napról napra fedezik fel Székesfehérvár számukra talán eddig ismeretlen helyszíneit és akár új barátságokat köthetnek egymással a játékostársak.

A szervezők ezúton is szeretnének köszönetet mondani azon résztvevőknek, akik tisztelettel és becsülettel hajtják végre a napi kihívásokat. Az applikáció fejlesztői és menedzserei is folyamatosan tanulnak a tapasztalatokból, örömmel fogadják a játékosok építő jellegű kritikáit is, így a jövő tavaszi fordulóba már ezen ismeretanyagokat is beépítik.

A játékban minden hőstett teljesítéséért pontokat lehet szerezni, ezt a játékosok saját profiljukban láthatják, és figyelemmel kísérhetik a többiek pontszámait is. A különböző szintek – Mujkó, Kati néni, Varkocs várkapitány, Szent László, István király – elérésekor jutalom jár: Fehérvár Hero lemosható tetoválást, kitűzőt, pajzsos arcmaszkot, pólót, bögrét, különböző voucher-okat kapnak a játékosok. A két hónapon át zajló játék résztvevői már tudják, érdemes minden nap teljesíteni a hőstetteket, hiszen a legtöbb pontot gyűjtő „hősök” a játék első fordulójának végén, vagyis december elején értékes jutalmakat vehetnek át (70, 50, illetve 40 ezer forint értékben).

A játék jelen állása szerint elképzelhető, hogy az elért pontszámok alapján az első helyeken holtverseny alakul ki, ám az – eredetileg tervezett – játékostársaktól megkapott „szívecskék” száma nyomán rendeződő rangsor aggályokat vetett fel a játékosokban és a szervezőkben is. Megszaporodtak a hamis profilok az applikációban, többen ezek bevonásával akarták növelni nyerési esélyüket, ezeket a profilokat az ÁSZF 4.1-es pontja értelmében kizárják a játékból. A szervezők úgy határoztak, hogy holtverseny esetén az élen álló, azonos pontszámmal rendelkező játékosok mindegyike értékes nyereményben részesül, az első három helyezettről pedig sorsolással döntenek majd. A szabályváltoztatásra az ÁSZF 6.4-es pontja ad lehetőséget számukra.

Az őszi forduló 2020. december 10-ig, csütörtök éjfélig tart, így aki csatlakozni szeretne, még megteheti, mert minden hőstett élményt ad! Az applikáció letölthető az Apple Store és a Google Play áruházból.

A játék honlapja: https://hero.fehervar.hu

Közösségi média: www.facebook.com/fehervarhero, www.instagram.com/fehervarhero

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >