Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
„Lásd és láttasd a láthatatlant!” Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. november 20.
Zöld hétköznapok címmel csatlakozott a DEPÓNIA Nonprofit Kft. az Európai Hulladékcsökkentési Hét (European Week for Waste Reduction, EWWR) kezdeményezéshez. A tizenkettedik alkalommal meghirdetett szemléletformáló hét idei témája a „Lásd és láttasd a láthatatlant!”. A november 23-án induló hét keretében a hulladék keletkezésének megelőzésére, a hulladékmennyiség csökkentésének fontosságára, a termékek újra-használatára, valamint a már hulladékká vált anyagok újrahasznosítására, az ezt segítő szelektív hulladékgyűjtés hatékonyabb kihasználására próbálják felhívni a figyelmet.

 

 

A legjobb hulladék, ami nem is keletkezik, vallják a Depónia Nonprofit Kft. munkatársai, akik idén is sok programmal, hulladékhasznosítási ötlettel készültek és csatlakoztak az Európai Hulladékcsökkentési Hét kezdeményezéshez. A november 23-án, hétfőn induló Zöld hétköznapokon – a járványhelyzetre tekintettel főként a munkatársak bevonásával, belső programok által – online próbálják láttatni a láthatatlan hulladékot, felhívni a figyelmet a hulladék-megelőzésre és az újrahasználatra.

Többek között lesz gardróbcsere, zöld ebéd, karácsonyfa készítés hulladékból. Mindezekről közösségi oldalukon (https://www.facebook.com/deponianonprofitkft) és honlapjukon (https://deponia.hu/node/975) számolnak majd be.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >