Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Hogyan védjük ki a fertőzéseket? Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2020. november 20.
A fertőzésekkel szembeni védekezésről tart online, bemutatóval egybekötött előadást vasárnap délután Lencsés Rita gyógynövényszakértő. A részvétel a programon ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

 

 

Az Immunerősítő teatár című előadással folytatódik a Herbarius programok őszi-téli előadássorozata. Lencsés Rita gyógynövényszakértő november 22-én, vasárnap 15 órától arról tart interaktív ismeretterjesztő bemutatót, hogyan védhetjük ki a fertőzéseket.

„Ismét itt az ősz, vele együtt pedig a különböző légúti fertőzések időszaka is beköszönt. Idén még a koronavírus-járvány is jelentős rizikófaktor, így érdemes ismét a természet nyújtotta gyógynövényekhez fordulni segítségért immunrendszerünk erősítéséhez.” – olvasható az ajánlóban. Hogy kinek melyik gyógynövény használata javasolt vagy ellenjavalt, milyen készítményt használjunk, és hogyan lehet házi módszerekkel köhögés elleni szirupot, teákat, mellkenőcsöt vagy borogatást készíteni, ezekre a kérdésekre is választ ad a program.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött: a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címen kell jelentkezni.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >