Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Ónos eső, köd, hideg vár ránk
Ónos eső, köd, hideg vár ránk Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2020. november 23.
Nem éppen szerethető időjárásban lesz részünk a héten: a szokásos őszi szürkeséget az állandóan visszatérő köd és gyakran borult égkép tovább fokozza, a hab a tortán pedig a hétfőn várható ónos eső és a továbbra is csípős hőmérséklet lesz. Az előttünk álló napokban 7-8 fok fölé kevés helyen és ritkán kúszik majd a csúcsérték, miközben éjjelente már a mínuszok lesznek jellemzőek.

 

 

Az Időkép prognózisa szerint hétfőn reggel helyenként ónos eső eshet, a ködös tájakon ónos szitálás előfordulhat, napközben helyenként kisebb eső. A szél gyenge, mérsékelt lesz. Reggelre pára, köd képződhet. Hajnalban -5, +2, napközben 3-9 fok fok várható. Kettős fronthatás. Kedd reggel ismét ködös lehet az idő, több helyen sűrű köd alakulhat ki, ami helyenként tartósan megmaradhat, több napsütés a Dunántúlon várható, csapadék nem valószínű. A légmozgás nem lesz jelentős. A többfelé fagyos reggelt 5-10 fokos maximumok követik.
 
Szerdán sokfelé indulhat köddel, sűrű köddel a nap, ami napközben csak lassan zsugorodik. Északnyugaton feltámad a délkeleti szél, másutt gyenge, mérséklet marad. Kora reggel -5, +1, délután 2-8 fok várható. Csütörtökre országszerte beállhat a hidegpárna, ami ködös, nyirkos, borongós jelent gyenge légmozgással, néhol szitálással. Hajnalban -4, +2, délután mindössze 0-6 fok valószínű.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >