Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Grappling Magyar Bajnokság – Kugler Andris a bajnok!
Grappling Magyar Bajnokság – Kugler Andris a bajnok! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2020. november 27.
Kugler Andris nyerte meg a Grappling Magyar Bajnokság Felnőtt Döntőt 71 kg-ban, NoGi kategóriában. Az abai fiatalember mindhárom mérkőzését kopogtatással fejezte be.

 

 

Szegeden, a Városi Sportcsarnokban rendezték meg – harmadik alkalommal – az önálló Grappling Felnőtt Döntőt, melyre idén kivételesen nevezni is lehetett, mivel a koronavírus-járvány miatt nem voltak kvalifikációs versenyek. A sportolók kizárólag a Magyar Grappling Szövetég tagegyesületeiből érkezhettek – akiknek versenyengedélyük is volt. Határon túliak nem vívhattak meg egymással.

 

 

A bajnokság a Szegedi Küzdősport Klub által szervezett Küzdősport Gála egyik részének számított. A küzdelmek három tatamin zajlottak a Magyar Grappling Szövetség szabályai alapján. Gi Grappling és NoGi Grappling versenyszámok voltak, a súlycsoportok pedig: nőknél 53, 58, 64, 71, 71+ kg, férfiaknál 62, 66, 71, 77, 84, 92, 100, 100+ kg. 

Kugler Andris, a Sárosdi Kempo SE harcosa 71 kg-ban indult és NoGi kategóriában megnyerte a Grappling Magyar Bajnokság Felnőtt Döntőt.

 

 

Azért nagy dolog ez, mert Andris nyílt versenyen indult el, ahol mindenféle földharcos alapokkal rendelkező sportoló elindulhat, és indult is” – nyilatkozta edzője, Koncz Gábor – „Erre, az évet záró döntőre eddig mindig az egész éves versenyszezon legjobbjai kaptak meghívást, de idén a vírus miatt most kicsit másképp alakult. Nem voltak versenyek, így figyelembe se lehetett venni az eredményeket. Év elején egyetlen rendezvényt tartottak meg, amin Andris el is indult, és akkor sikerült is minden indulót legyőzve a dobogó legfelső fokára állnia.”

 

 

A cikk folytatása elolvasható az alábbi linkre kattintva:

https://fmc.hu/2020/11/24/grappling-magyar-bajnoksag-a-fejer-megyei-kugler-andris-lett-a-bajnok/

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >