Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Újabb védőeszköz-ellátmány a szociális intézményekben
Újabb védőeszköz-ellátmány a szociális intézményekben Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. november 27.
Az állam novemberben 40 ezer szájmaszkot, 14 ezer gumikesztyűt és fertőtlenítőszereket juttatott a fehérvári szociális intézményekbe, az ellátottak és a dolgozók védelmének, biztonságának az érdekében.

 

 

A járványhelyzet romlása miatt kiemelten fontosak a biztonsági intézkedések, köztük a városi fenntartású szociális intézmények védőeszközökkel való ellátása, az ellátottak és a dolgozók védelmében.

Székesfehérvár Önkormányzata is folyamatosan biztosít minden szükséges eszközt és forrást, emellett az állam is újabb kontingenst bocsátott rendelkezésre, amelyet a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Fejér Megyei Kirendeltségétől vehettek át a kollégák. Mintegy 40 ezer sebészeti szájmaszkot, 14 ezer gumikesztyűt, továbbá kéz- és felületfertőtlenítőket juttattak el ezekben a napokban a Hivatal kollégái az intézményekbe: a Kossuth Zsuzsanna Szociális Intézmény egységeibe, a Frim Jakab Képességfejlesztő Szakosított Otthonba, a Kríziskezelő Központba és az Alba Bástya Család- és Gyermekjóléti Központba.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >