Kezdőlap
Folytatódik az IX. Adni Jó Kupa adománygyűjtés Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2020. november 30.
December első hetében is folytatódik az IX. Adni Jó Kupa adománygyűjtő kampány Székesfehérváron. A támogatók három székesfehérvári adományponton, vagy hétköznapokon a SZETA Had utcai központjában, illetve az Adni Jó Kupa Baráti Kör tagjaival egyeztetett helyszínen és időpontban adhatják le adományaikat a rászoruló székesfehérvári családok megsegítésére.

 

 

Az első Adni Jó Kupa focitornát 2016-ban rendezték meg egy szűk baráti kör kezdeményezésére. A folyamatosan szélesedő nemes gesztus keretében, az elmúlt években több alkalommal segítettek kisállatokon, rászoruló családokon, hátrányos helyzetű gyermeken, de támogattak beteg gyereket, mozgássérült személyt és mentősöket is.

A járvány miatt a torna idén elmarad, azonban az Adni Jó Kupa Baráti Kör Tagjai így is gyűjtésbe kezdtek, ami december első hetében még folytatódik. Jó szívvel fogadnak tartós élelmiszereket, kizárólag gyárilag csomagolt, bontatlan édességeket, tisztító és tisztálkodó szereket, illetve új játékokat.

Az adományokat több módon is le lehet adni. Jelentkezhetnek a segítők a Hunter Cafe & Restaurant-ban, (Berényi út 1.), a Chameleona Ételbárban (Prohászka Ottokár u. 2.), a Köszörülde-Kulcsmásolda Bt-ben, (Gáz u. 11.), illetve a Szegényeket Támogató Alapítvány (SZETA) Had utca 5. szám alatti központjában hétköznapokon 9 és 16 óra között. Az alábbi elérhetőségeken hívhatják a Baráti Kör tagjait is, akik előre egyeztetett helyszínen és időpontban át tudják venni az adományokat.

Horváth Péter 70/3225-880
Belegrai Tibor 20/354-3830
Szontaghné Kovács Erika 30/458-4926

A COVID miatt adományátadó esemény idén nem lesz, a támogatásokat közvetlenül juttatják el a családok számára.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >