Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Elveszett Mikulás kesztyűje!
Elveszett Mikulás kesztyűje! Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2020. december 02.
Mától szombatig a legkisebbek egy dalos bábelőadással várhatják együtt a Mikulást az Igéző SZABAD-ON csatornáján keresztül. A népszerű Babos Bábos Társulat kedves előadásában egy elveszett pár kesztyű, rakoncátlan krampuszok és egy kisnyúl játsszák a főszerepet: kiderül, vajon a Mikulás el tudja-e vinni ajándékait vasárnap a gyerekeknek. A jegyvásárlással nemcsak egy színvonalas program részesei lehetnek a családok, de a társulat fennmaradását is támogathatják.

 

 

Az Igézőben már nagyon várják a Mikulást: december 2-5-ig, azaz mától egészen szombatig a SZABAD-ON csatornán a Babos Bábos Társulat előadásában nézhetnek meg egy kedves kis bábelőadást, választható délelőtti és délutáni kezdési időpontokkal.

A Mikulásnak ugyanis elveszik a kesztyűje: ki más lehetne benne a ludas, mint a két kis rakoncátlan krampusz, akik játék közben elhagyják. Pedig ebben a hidegben a Mikulás nem tudja kesztyű nélkül elvinni az ajándékait – a két kis krampusz ezért varjúvá változik, és így veszik észre, hogy a kisnyúl találta meg a kesztyűket. Vajon sikerül a nyuszinak a sűrű, sötét erdőben visszavinnie őket? Hogyan tudnak segíteni neki a krampuszok? Erről szól a zenés-dalos bábelőadás, amivel a családok együtt hangolódhatnak rá a hétvégi fontos eseményre.

A mesét 3-8 éveseknek ajánlják; mindennap több időpont közül lehet választani, és akár külföldön élők is csatlakozhatnak, a szervezők bekalkulálták az időeltolódásokat. Az online előadásra a https://szabadszinhaz.jegyx1.hu felületen lehet jegyeket váltani. A közönség nemcsak egy kedves program részese lehet, de a Babos Bábos Társulat fennmaradását, működését is támogathatják a részvételükkel.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >