Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Megrendeléssel ismét lehet könyvet kölcsönözni az Aranybulla Könyvtárból
Megrendeléssel ismét lehet könyvet kölcsönözni az Aranybulla Könyvtárból Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2020. december 02.
Ismét kölcsönözhetnek könyveket az Aranybulla Könyvtár olvasói. Egyszerre legfeljebb öt kiadványt vihetnek el, melyeket előzetesen megrendelnek telefonon, e-mailben, vagy Facebook üzenetben. A Köfém lakótelepen és a Ráchegyen a 65 évnél idősebbeknek és a mozgáskorlátozottaknak házhoz is viszik a könyveket.

 

 

Az érvényes tagsággal rendelkező olvasók rendelkezésére áll a könyvtár online katalógusa a http://aranybulla.gstudio.hu/ elérhetőségen, ahonnan válogathatnak. A könyveket a cím és a szerző nevének, illetve saját elérhetőségük megadásával rendelhetik meg telefonon, hétfőtől csütörtökig 8 és 16 óra között a 312 – 945-ös számon, az Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címen, vagy az intézmény Facebook oldalán.

Egy alkalommal maximum öt darab könyv vihető el, melyeket előre egyeztetett időpontban, a könyvtár bejáratánál vehetnek át az olvasók. A Köfém lakótelepen és a Ráchegyen élő, 65 évnél idősebbek és a mozgáskorlátozottak igényelhetnek házhozszállítást. Lehetőséget adnak a könyvek visszavitelére is, ez esetben a kiadványok 72 órára karanténba kerülnek. A szolgáltatások mindegyike ingyenes. Az Aranybulla Könyvtár kéri az olvasókat, hogy ha betegek vagy karanténban vannak, akkor ne vegyék igénybe a kölcsönzést.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >