Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Folyamatosan gyűjti az karácsonyi adományokat a HEROSZ
Folyamatosan gyűjti az karácsonyi adományokat a HEROSZ Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2020. december 04.
Folyamatosan gyűjti a karácsonyi adományokat a következő hetekben is a HEROSZ Fehérvári Állatotthona. A leghasznosabbak most a különféle tápok, vitaminok és a tisztítószerek. A támogatásokat a Takarodó úti menhely kapujába kihelyezett gyűjtőládában lehet tenni. Segíthetünk a virtuálisan örökbefogadott állatok anyagi támogatásával és közvetlenül átutalással is. Az örökbefogadó gazdákat továbbra is csak előzetes bejelentkezés alapján fogadják – mondta Krepsz Gyöngyi, az Állatotthon vezetője.

 

 

A hagyományos állatok karácsonya adományozó rendezvény idén nem valósulhat meg a rendkívüli helyzet miatt a HEROSZ Fehérvári Állatotthonában. Az önkéntesek azonban minden adventi vasárnapon élő ünnepi Facebook bejelentkezéssel, gyertyagyújtással és videókkal igyekeznek hírt adni a zárt kapuk mögött zajló mentésről, gondozásról.

Krepsz Gyöngyi, az Állatotthon vezetője arról számolt be, hogy karácsony alkalmából különösen számítanak a jó szándékú adakozók támogatásaira. A bejárathoz kitett gyűjtőládába bárki kihelyezheti az ajándékait, a ládát folyamatosan ürítik. Most elsősorban kutya- és macskakonzervekre, tisztító- és fertőtlenítőkre, szemeteszsákokra, melegen tartó szalmára vagy forgácsra van szükség. Nagyon jól ki tudják használni az immunerősítő pasztákat, a vitaminkészítményeket, melyeket különösen a téli időszakban folyamatosan adni kell a bekerülő, legyengült állatoknak. Lehet küldeni adományokat postai csomagként is.

Ugyancsak van lehetőség a virtuális örökbefogadásra: a menhely honlapján szereplő állatok fotója mellett szerepel a „Támogatni szeretném” link, ahol a segítők megjelölhetik, hány napra támogatják a kiválasztottat. Egy állat napi ellátása 400 forintba kerül, a támogatást el kell utalni. Hálával és köszönettel fogadnak továbbá bármilyen összegű pénzbeli segítséget, melyet a gyógykezelésekre, rezsiköltségekre költenek. További részletek olvashatóak a https://www.fehervariallatotthon.hu/  portálon.

A HEROSZ Állatotthonban jelenleg összesen több mint 120 állatról gondokodnak. Az örökbefogadásra jelentkezőket csakis időpont-egyeztetés után fogadják naponta 14.00, 14.30, 15.00 vagy 15.30 órakor. A Facebook foglalás jelenleg nem működik, javítás alatt van, így csakis telefonos egyeztetés lehetséges a 06 (30) 9858-309-es számon. A menhelynek ez az egyetlen irodai vonala van, így előfordulhat, hogy többször is tárcsázni kell, mire fel tudják venni. Az Állatotthon ezúton is köszöni a gazdijelöltek megértését és türelmét!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >