Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Alba: fontos győzelem Debrecenben Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2020. december 06.
Végig vezetve, magabiztos, 76-64-es győzelmet aratott a bajnokságban eddig kiválóan szereplő DEAC otthonában az Alba Fehérvár a férfi kosárlabda NB I-ben. Forray Gábor együttesében a visszatérő Vojvodán látszott a kihagyás, a triplái nem ültek úgy, ahogy szoktak, de így is ő lett csapata legeredményesebbje 22 ponttal.

 

 

Vele együtt összesen öten érték el a 10 pontos határt: Ahmad és Davis 14-14, Curry 11, Lukács 10 egységet szorgoskodott össze. Különösen örvendetes a 20 éves Lukács Norbert produkciója, aki egyre inkább kulcsember lesz az Albában, nem véletlenül kap rendszeresen meghívót a válogatottba. A fehérvári egylet eddig négy meccset tudott játszani a menetrendet leginkább alakító járványhelyzet okán, s három győzelemmel (ebből kettő idegeben) és egy vereséggel ígéretes képet formál magáról.

 
A folytatásban jön három hazai találkozó, elsőként a Kecskemét elleni meccs, december 9-én, szerdán. Ezt követően a 12-én a Paks, 16-án a Körmend látogat a Gáz utcai csarnokba. Mind-mind remek erőfelmérők, igazi rangadók lesznek, s újabb esélyek arra, hogy az Alba nyomatékosítsa a mezőny többi tagja számára, hogy ebben az idényben komolyan kell vele számolni az élmezőnyben.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >