Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Szemétgyűjtési akció és pályázatfelhívás
Szemétgyűjtési akció és pályázatfelhívás Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. március 29.

ImageOrszágos szemétgyűjtési akciót szervez a Magyar Közút Kht. Fejér megyei igazgatósága. A programra a Föld Napján, április 22-én kerül sor, amelyre április 1-ig várják azok jelentkezését, akik fontosnak érzik a környzetvédelmet, és hajlandóak tenni is azért, hogy tisztábbak legyenek az utak és a kiránduló-területek. Az önkénteseknek a szervezők minden olyan eszközt a rendelkezésére bocsátanak, amelyek e feladat elvégzéséhez szükségesek: kesztyűt, mellényt, szemetes zsákot…, valamint a hulladék elszállításáról is gondoskodnak.

A Kht. három évvel ezelőtt hirdette meg először e programot, s azóta 125 ezer önkéntes 23 ezer köbméternyi szemetet gyűjtött össze a társaság által üzemeltetett 30 ezer kilométeres közúthálózaton és környékén.

A Kht. idén egy pályázati felhívást is közzétett az akcióhoz kapcsolódóan: a rajzpályázat témája a környezetvédelem, a fotópályázaton „Ilyen volt-ilyen lett” –címmel várnak fényképeket, a szlogen-pályázaton pedig az akció lényegét kell összefoglalni frappánsan, röviden.

A szemétgyűjtésről és a pályázatról a Kht. következő elérhetőségein lehet bővebb információhoz jutni: Magyar Közút Kht. Fejér megyei igazgatósága, Székesfehérvár, Berényi út 13., Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >