Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Szavazzanak Dr. Bezzegi Pálra!
Szavazzanak Dr. Bezzegi Pálra! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 30.

ImageSokan nem szeretik a politikusokat. A politikai vitákkal meg végképp nem akarnak foglalkozni. Csalódtak a korrupt képviselőkben, s a szocialisták önmenedzselésben kimerülő kormányzásában. Az elkeseredett emberek szinte már nem is mernek hinni abban, hogy jobb is lehet. Pedig a szebb jövő az Ő kezükben van, az Ő öntésüktől függ. Hogy hogyan szavaznak például az időközi önkormányzati választáson, a 13. kerületben.

Dr. Bezzegi Pál, a székesfehérvári 13-as önkormányzati választókerület képviselő-jelöltje a Fidesz színeiben indul. S teszi ezt valós meggyőződésből, tiszta szívvel és hatalmas akarattal. Ezért is szeretném Önöknek bemutatni. Hogy lássák, ki az, akinek bizalmat szavazhatnak, aki képes megoldani az adott terület fő problémáit.

Amikor találkozót kértem tőle, azt mondta, szívesen a rendelkezésemre áll, csak még feltétlenül el kell intéznie valamit. Nekem viszont elég sok időm volt az interjúig, így sétálni kezdtem a körzetében. Személyesen is szembesülni akartam azzal, hogy milyen ügyeket kell majd megoldania: vannak-e rendkívül rossz állapotban lévő járdák, mi a helyzet a közvilágítással, s egyáltalán, milyen a környék hangulata.

Image
Fotó: Temesvári Márta

Nem kellett hozzá sok idő, s megpillantottam a kocsiját az egyik játszótér mellett. Persze, hogy rögtön odasiettem. Az anyukákkal beszélgetett, akik gyermekeikkel játszottak. Arra volt kíváncsi, hogy kinek mi nyomja a szívét. Hiába alkotta meg ugyanis programját, nem elégedett meg a végeredménnyel, hanem gondolatban máris továbbfejlesztette azt. Elvégre – végzettségét tekintve – mérnök, s mint olyan, folyamatosan keresi a jobbnál jobb megoldásokat, s a felületesség igencsak távol áll tőle.

Egy kis személyes adalék: 1970-ben végzett a Budapesti Műszaki Egyetemen, mint gépészmérnök. 1970 óta él boldog házasságban, s két gyermeke született. 1976-ban költözött Székesfehérvárra, ahol a Köfémben dolgozott 1991-ig, amikor a vállalatot privatizálták, s több társával együtt neki is megszűnt a munkahelye. Ezért úgy döntött, hogy a végzettségéhez közelálló vállalkozásba fog, s megalapította a gépi forgácsolással, esztergálással, gépi alkatrész-gyártással foglalkozó cégét, amellyel jelenleg 15 családnak biztosít munkát, s biztos megélhetést.

1994-ben, amikor az MSZP Horn Gyula vezényletével megnyerte a választásokat, úgy érezte, hogy segítenie kell az MDF-nek. Addig semmilyen pártnak nem volt a tagja. Belépett a demokraták közé, majd amikor a párton belül felerősödtek azok a hangok, amelyek a FIDESZ ellen szóltak, úgy döntött, hogy nem hajlandó egy olyan párt tagja lenni, amely a jobboldal szétforgácsolására törekszik. Így a FIDESZ tagja lett, ahol megtalálta azt, amit keresett. A tiszta elveket, az önzetlenséget és a közös, igaz célt a nemzet szolgálatában.

Azt mondja, amikor a FIDESZ kormányzott 1998-2002 között, „sokkal frissebb volt a levegő”. Gombamódra nőttek ki a földből a családi háznak, mert a FIDESZ olyan kedvezményeket, támogatásokat adott a fiataloknak, s olyan visszafizetési módozatokat határozott meg, amely a fejlődést hozta magával. A vállalkozók is könnyebb helyzetben voltak: nem volt olyan hatalmas adó-dzsungel, mint most, s hiányzott a jelen világban tapasztalható, bődületes adminisztrációs kényszer.

Képviselő-jelöltként ugyanazon elveket vallja, amit a FIDESZ, s ehhez kapcsolódóan a 13-as választókerületben minden családhoz eljuttatta néhány nappal ezelőtt programfüzetét, amely a területet érintő legfontosabb problémákkal és megoldásukkal foglalkozik. (Erről korábban bővebben is olvashattak a Fehérvári Hírekben: http://www.fehervarihirek.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=113&Itemid=31) Dr. Bezzegi Pál mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy az A-O-O-s főgyűjtő megépüljön és a csapadékvíz-elvezetés megoldott legyen, az Aszalvölgyi ároknál kerékpárutat akar építeni, a környék játszótereit felújíttatná, megoldaná a közvilágítás kérdését, a panelprogram lehetőségeit ki akarja terjesztetni a téglaépítésű társasházakra, csillapíttatni akarja a Kadocsa út forgalmát, támogatni akarja a körzetbe tartozó intézményeket, civil szervezeteket és a nyugdíjasok megmozdulásait.

Ha őt választják a lakók, a szavazókör fejlődése biztosítva lesz, mert Dr. Bezzegi Pál egy olyan frakcióban fog helyet foglalni, amely jelenleg a közgyűlés legerősebb, legnagyobb létszámú frakciója. A fejlesztési elképzelések pedig tudvalevőleg közgyűlési döntés alapján valósulhatnak meg.

Ennyi talán elég is ahhoz, hogy mindenki rájöjjön: az a legjobb döntés, ha rá szavaz! 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >