Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow A magyar kormány átalakítása újabb kudarc Magyarország számára
A magyar kormány átalakítása újabb kudarc Magyarország számára Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2009. március 31.

ImageA Fidesz a most formálódó illegitim kormánnyal és a mögötte álló MSZP-SZDSZ új koalícióval nem bocsátkozik tárgyalásba. Továbbra is kitartunk az új választások követelése mellett. A magyar kormány átalakítása újabb kudarc Magyarország számára. A válságkezelés kormányzati kudarcáért felelős egyik politikust váltja a kudarcokért társfelelősséget viselő másik. A magyar emberek jövője szempontjából semmi sem változott. Annak a bukott kormánypolitikának a folytatása következik, amely a csőd szélére juttatta Magyarországot.

Bajnai Gordon kinevezésével csak annyi történik, hogy az egyik üzletembert másik üzletember követi a miniszterelnöki székben.  

Magyarország továbbra is ugyanannak az üzleti csoportnak a foglya marad. Bajnai Gordont soha, senki, semmire nem választotta meg: néhány levitézlett politikus és két bukott párt paktuma nem helyettesítheti sok millió magyar választó döntését. Bajnai Gordon hivatalba lépése a reménytelenség meghosszabbítását jelenti az emberek számára.

Akik tönkretették hazánkat, most egy gigantikus megszorító csomagot akarnak lenyomni az emberek torkán, akik nem tehetnek arról, hogy az MSZP-SZDSZ kormány a tönk szélére sodorta Magyarországot. A Fidesz ezért tájékoztatja Magyarország polgárait, hogy a most formálódó illegitim kormánnyal és a mögötte álló MSZP-SZDSZ új koalícióval nem bocsátkozik tárgyalásba.

Továbbra is kitartunk az új választások követelése mellett, mert csak ez hozhat megnyugvást, biztonságot és reményt Magyarország számára.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >