Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Az ARSO hangversenyezik a Filharmónia virtuális koncerttermében
Az ARSO hangversenyezik a Filharmónia virtuális koncerttermében Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2021. január 08.
Az Alba Regia Szimfonikus Zenekar jövő keddi koncertjét a Filharmónia Magyarország virtuális hangversenyterméből nézhetjük, hallgathatjuk meg: a különleges összeállításban Bartók, Kodály és Brahms darabjai mellett Hajdú André és Dubrovay László alkotásai is felcsendülnek. Az élő közvetítés jövő kedden 19 órakor kezdődik, és ingyenesen követhető a Filharmónia online csatornáin.

 

 

A koncerttermeket még ugyan nem látogathatjuk a járványhelyzet miatt, de a komolyzene kedvelőinek nem kell lemondaniuk az élő zeneélményről: a Filharmónia Magyarország virtuális hangversenyterméből több csatornán követhetőek az ingyenes közvetítések.

Az Alba Regia Szimfonikus Zenekar különleges műsorral lép fel január 12-én, kedden 19 órától: „A Vörösmarty Színházból közvetített koncerten a kevéssé ismert, ám annál nagyszerűbb Hajdú André és Dubrovay László alkotásai is felcsendülnek – a tökéletes megszólaltatásért az Alba Regia Szimfonikus Zenekar, Pálfalvi Tamás trombitaművész és Somogyi-Tóth Dániel karmester felel.” – olvasható az ajánlóban. A rendezvényen felcsendülnek Bartók Román népi táncok, Kodály Galántai táncok, illetve Brahms Magyar táncok című darabjai is.

A hangversenyt a Filharmónia Magyarország Youtube és Vimeo csatornáján lehet megnézni, meghallgatni.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >