Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Berzi Sándor levele Klement Tibornak
Berzi Sándor levele Klement Tibornak Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2009. március 31.

ImageA két nappal ezelőtti, sajnálatos eset kapcsán - amelynek során Jarmo Ahjupera kettős szárkapoccsonttörést szenvedett - Horváth Gábor, a klub sportigazgatójának asszisztense meglátogatta a kórházban az észt játékost, az Fehérvár FC ügyvezetője, Berzi Sándor pedig az alábbi levelet juttatta el a Győri ETO vezetésének:

 

 

Győri ETO FC kft.

Klement Tibor Ügyvezető-igazgató

Székesfehérvár, 2009. március 30.

 

Tisztelt Klement Úr!

Engedd meg, hogy a Fehérvár FC Kft., csapatunk, játékosaink, a klub vezetői, és szurkolói nevében sajnálkozásunkat fejezzük ki Jarmo Ahjuperának a vasárnapi Ligakupa-elődöntőn elszenvedett súlyos sérülése miatt. Sajnos, a labdarúgásnak a kezdetektől fogva velejárója a küzdelem hevében elszenvedett sérülés.

Attól függetlenül azonban, hogy Marko Andics a labdát megszerezni igyekezve ütközött Jarmo Ahjuperával, és ő maga vétlen a sérülés okozásában, mélyen együttérzünk az észt játékos fájdalmával. Sajnáljuk azokat a károkat, amelyek a sportolót, illetve klubját, a Győri ETO-t érték. A Fehérvár FC Kft., a játékosok, a menedzsment, a Vidi szurkolói nevében mielőbbi gyógyulást kívánunk Jarmo Ahjuperának.

Bízunk benne, hogy teljes gyógyulása után folytathatja sportpályafutását, visszatérhet az ETO-ba, és az észt válogatottba!

Sporttársi üdvözlettel:

Berzi Sándor Fehérvár F.C. Kft. ügyvezető

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >