Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Szülői értekezlet a szakképzésben továbbtanulásról
Szülői értekezlet a szakképzésben továbbtanulásról Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2021. január 12.
A Szakképzési Centrum holnap délután online szülői értekezletre hívja a továbbtanulás előtt álló fiatalokat, szüleiket és az őket segítő pedagógusokat. Az eseményen 11 intézmény vesz részt, hogy a legfontosabb információkról tájékoztassák az érdeklődőket, és hogy válaszoljanak a kérdésekre.

 

 

Szülői értekezletet tart holnap délután a Székesfehérvári Szakképzési Centrum a pályaválasztás előtt álló diákoknak, az érintett szülőknek és a továbbtanulókat segítő pedagógusoknak. Az élő online esemény január 13-án, szerdán 17 órakor kezdődik a Facebookon.

11 szakképző intézmény igazgatója vesz részt a fórumon, hogy részletes tájékoztatást adjanak a szakmaválasztással kapcsolatos tudnivalókról, és megosszák a legfontosabb információkat. A rendezvény azért is fontos lehetőség, hiszen ebben a tanévben nem rendezhettek az iskolák nyílt napokat, személyes szülői tájékoztatókat.

Akik szeretnének kérdést feltenni, a szülői értekezlet előtt a „Beszélgetések” alatt írhatják meg azokat, illetve a bejelentkezés közben kommentben is van lehetőség kérdezni. A szakképzés vezetői várják az érdeklődőket!

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >