Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow A jövő a kezünkben van - gyermektervezés és táplálkozás
A jövő a kezünkben van - gyermektervezés és táplálkozás Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2021. január 12.
A várandósság előtti és alatti étrendi tanácsokról tart előadást Antal Emese dietetikus az Egészségfejlesztési Iroda közösségi oldalán. A felvetett témák nemcsak a nőket szólítják meg, hiszen a termékenységgel kapcsolatos kérdések is szóba kerülnek úgy, mint a túlsúly problémája például. Az ingyenes interaktív program csütörtökön este 18 órakor kezdődik.

 

 

2021-ben is folytatódik az Egészségfejlesztési Iroda népszerű sorozata, ami a testi-lelki egészségünk megőrzésének a témáiban kínál témákat az érdeklődőknek.

Antal Emese dietetikus, szociológus várja elsőként nemcsak a hölgyeket, a várandósság előtt és alatt ajánlott étrendi tanácsokkal: „Milyen ételeket együnk, milyen étrendet kövessünk, ha gyermeket szeretnénk? Hogyan hat a táplálkozás a nők, illetve férfiak termékenységére? A testsúly miként befolyásolja a gyermektervezést és a várandósságot?” Az interaktív program lehetőséget ad rá, hogy személyes kérdésekre válaszoljon a szakember, amiket akár előre, akár az élő előadás közben is fel lehet tenni.

Az előadást az EFI közösségi oldalán lehet követni január 14-én, csütörtökön 18 órától.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >