Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Új kották érkeztek a könyvtárba
Új kották érkeztek a könyvtárba Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2021. január 13.
Nemcsak könyveket, hanem zenei anyagot is kölcsönözhetünk a könyvtárból a járványhelyzet idején. Jó hír, hogy a Zenei részleg kínálatában új kották és hangoskönyvek között tallózgathatunk.

 

 

Új kották érkeztek januárban a Zenei és számítógépes részlegbe. A komolyzene mellett közöttük egy 26 számot tartalmazó James Bond-összeállítással, a Hegedűs a háztetőn zenéjével, egy Queen-válogatással, egy teljesen kezdőknek szóló gitáriskola-kiadvánnyal vagy Iciri-piciri gyermekdalokkal. Akik szívesen hallgatnak hangoskönyveket, számos mese, regény, krimi vagy verseskötet közül válogathatnak, Sherlock Holmes-tól és a A nagy Gatsbytől Márain, Parti Nagy Lajoson, Karinthyn és Csáth Gézán keresztül a Kuflikig vagy a Bogyó és Babóca-sorozatig.

A könyvtár a járványhelyzet idején is biztosítja a kölcsönzést: nemcsak könyvet rendelhetünk, hanem a Zenei részleg kínálatából is lehet válogatni, akár hangoskönyvet, CD-t, kottát, DVD-t, bakelit lemezt is. Akinek információra van szüksége, a 22/312-845-ös telefonszámon vagy a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges és a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címeken érdeklődhet.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >