Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Online nyílt napot tart az ÓE Alba Regia Műszaki Kar
Online nyílt napot tart az ÓE Alba Regia Műszaki Kar Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. január 14.
Online nyílt napot tart az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kar január 18-án, hétfőn 10 órától. Filmösszeállításukban megismerhetik az egyetem városunkban működő oktatási intézeteit, valamint a képzési kínálatot szakokra lebontva. A felmerülő kérdésekre az online nyílt napon 10 és 12 óra között válaszolnak Facebook oldalukhoz tartozó messenger felületen.

 

 

Székesfehérvár, a duális képzések fellegvára, ahol széles kínálattal várják a felsőoktatási intézmények a hallgatókat. A koronavírus-járvány miatt megváltozott helyzetben online nyílt napon tájékozódhatnak az érdeklődők. Az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kar január 18-án, hétfőn 10 órakor kezdődő nyílt napján általános tájékoztató hangzik el az egyetem Fehérváron működő intézeteiről. A bemutatkozó kisfilmek sora egy általános összefoglalóval folytatódik, amely minden érdekességre kitér a duális képzésekkel kapcsolatban. A szakokat az oktatók, intézetvezetők mellett jelenlegi hallgatók ajánlják a nézők figyelmébe.

A képzésekkel kapcsolatos kérdésekre az online nyílt nap keretében, hétfőn 10 órától 12 óráig az egyetem Facebook oldalához tartozó messenger felületen válaszolnak. Tájékoztatást elektronikus levélben is kérhetnek a leendő hallgatók a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges   címen.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >