Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow A Hydro Fehérvár AV19 bejutott a rájátszásába
A Hydro Fehérvár AV19 bejutott a rájátszásába Nyomtatás E-mail
Írta: Hydro Fehérvár AV19   
2021. január 26.
A magyar ICE-résztvevő Hydro Fehérvár AV19 jégkorong csapat már az alapszakasz vége előtt bebiztosította helyét a bajnokság idei rájátszásában. A fehérváriak a középszakaszban a felsőházban folytatják az évadot.

 

 

Bár az osztrák bázisú nemzetközi jégkorongliga alapszakaszának még nincs vége, a szerzett pontok alapján már biztos negyeddöntős a Hydro Fehérvár AV19: a csapat négy fordulóval a bajnokság első szakaszának vége előtt a harmadik helyen áll. A koronázóvárosi együttes ellenfelei között a felsőházban már biztosan ott lesz a HCB Südtirol Alperia, valamint a 2018/2019-es évad bajnoka, az EC KAC. A magyar ICE-résztvevő tizennégy éve szerepel a nemzetközi bajnokságban, története során hatodik alkalommal került playoffba. 

Nagyon örülök, hogy az első célunkat már négy fordulóval az alapszakasz vége előtt elértük. Remélem, hogy ez a helyzet extra erőt és lendületet ad majd a csapatnak a “hosszú” szünet után, mert a szezonban még rengeteg dolgunk van.” – nyilatkoztaSzélig Viktor, a Fehérvár AV19 SC general managere a rájátszásba kerülés kapcsán.

A középszakasz várhatóan február elején, a nemzetközi szünet hetében, a rájátszás pedig a tervek szerint március közepén kezdődik majd.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >