Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
A Sikerativ Egyesület által gyűjtött adományokat átadták az Anyaotthonnak Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2021. január 28.
A fehérvári Anyaotthon számára kezdeményezett adománygyűjtést a Sikerativ Életmód Egyesület tavaly: hatalmas mennyiségű baba- és kismamaholmi, női és gyermekruha, ágynemű, háztartási eszközök, játékok gyűltek össze, amiket tegnap adtak át a Kríziskezelő Központban.

 

 

„Teremts új világot az új életnek!” – ezzel a felhívással indított tavaly adománygyűjtést a Sikerativ Életmód Egyesület, hogy megkönnyítse az új év indulását a Családok Átmeneti Otthona lakói számára.  A jótékonysági akcióval összegyűjtött adományokat ma adták át a Kríziskezelő Központ Nappali Szolgáltató Centrumában.

A hála és köszönet szavait tolmácsolta Mészáros Attila alpolgármester, és azt mondta, hogy a friss egyesület nagyon fontos célt tűzött ki és teljesített. A székesfehérvári lokálpatrióták kezdeményezése székesfehérvári lakosokat segít egy nemes összefogással, amit – az elmúlt nehéz időszakban – számos alkalommal megtapasztalt a város. Csatlakozva az alpolgármesterhez a köszönetét fejezte ki Deák Lajosné, család- és nemzetpolitikai ügyek, valamint dr. Dienesné Fluck Györgyi, szociális ügyek tanácsnoka is: az egyesületnek és a nehéz sorsúak számára adakozóknak, akik a magukéból adtak, és többedszer bizonyítják, képesek összefogni a bajban.

A fehérváriak összefogása nélkül nem sikerült volna, mondta Vidó Judit, az egyesület elnöke, a városlakók koronavírus-járvány idejében szociális érzékenységét és adakozó kedvét méltatva.  Nagy mennyiségű felajánlás érkezett a gyűjtés technikai feltételeit biztosító Köves és Forcon Szerszámáruházba, illetve a sikeres akcióhoz hozzájárultak a kezdeményezést népszerűsítő médiafelületek is: ennek köszönhetően női, csecsemő- és gyermekruhák, pelenkák, tisztálkodószerek, ágyneműk, vegyiáruk, konyhafelszerelés, játékok, cipők és számos egyéb hasznos dolog gyűlt össze, összesen körülbelül félmillió forint értékben. Hadarics Bernadett alelnök elmondta, hogy az egyesület folytatja a tevékenységét, és bíznak benne, hogy megmarad a támogatottságuk – hiszen így tudnak segíteni másokon.

Zsabka Attila
, a Kríziskezelő Központ vezetője megköszönte, hogy az egyesület az első gyűjtésnél az Anyaotthonra gondolt: óriási dolog, hogy annyi adományt hoztak, amit a rendelkezésre álló raktárhelyiségből fokozatosan tudnak eljuttatni a rászorulóknak. A segítő gesztus fontossága mellett a biztonságos gyűjtést, a szakszerűen, elővigyázatosan fertőtlenített eljárással szervezett összefogást emelte ki Erdélyi Zsuzsanna, az Anyaotthon vezetője, köszönetét fogalmazva meg.

A Sikerativ Életmód Egyesület tevékenységéről a közösségi oldalukon lehet részletesen tájékozódni.
 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >