Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Továbbra is lehetőség van online beiratkozásra a Vörösmarty Könyvtárban
Továbbra is lehetőség van online beiratkozásra a Vörösmarty Könyvtárban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2021. február 09.
Az elhúzódó járványhelyzet miatt továbbra is fenntartják az online beiratkozási lehetőséget a Vörösmarty Mihály Könyvtárban és tagintézményeiben. Regisztrálni a beiratkozási űrlap kitöltésével, elküldésével lehet, illetve meg kell jelölni, hogy az olvasó hol, melyik tagkönyvtárban szeretné átvenni az olvasójegyét.

 

 

Az olvasni szerető, de még nem beiratkozott lakosoknak kínálja az online regisztráció lehetőségét a Vörösmarty Mihály Könyvtár. Az erre szolgáló online felületen a személyes adatok mellett szükséges megjelölni, hogy az olvasó melyik könyvtárban szeretné aláírásával érvényesíteni és átvenni az olvasójegyét. A kitöltött űrlap elküldése után a leendő olvasó visszajelzést kap, majd a megjelölt intézmény könyvtárablakában, a járványügyi szabályok betartása mellett, személyesen veheti át az olvasójegyet.



A beiratkozás egy évre szól a Központi Könyvtárban, annak valamennyi részlegében, a tagkönyvtárakban és a Pedagógiai Szakkönyvtárban. További részletek a Vörösmarty Mihály Könyvtár honlapján olvashatóak. https://www.vmk.hu/regiszracios-lap 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >