Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Sikeres felügyeleti audit a Kórházban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. április 03.

ImageSikeres felügyeleti audit történt a Fejér Megyei Szent György Kórházban. – kaptuk a hírt Csathó Barnától, a Megyeháza kommunikációs referensétől, aki elmondta: a Fejér Megyei Szent György Kórház először 2002-ben kapta meg az EN ISO 9001:2000 szabvány követelményeinek megfelelő minőségirányítási rendszer tanúsítványát. Az auditot a TÜV Ausztria Magyarország Vizsgáló és Tanúsító Kft. végezte eddig, és végzi jelenleg is.

A tanúsított minőségirányítási rendszert a megyei kórház folyamatosan működteti, fejleszti, melyről három évente okirat megújító, évente pedig felügyeleti audit során győződnek meg az auditáló cég képviselői - így volt ez most is. 

A Magyar Szabványügyi Testület 2009. év januárjában kiadta – az európai szabvány magyar nyelvű változatát – az MSZ EN ISO 9001:2009 szabványt, melynek figyelembe vételével történt az idei felügyeleti audit.

A mostani vizsgálat során a tanúsító cég számára ismételten igazolást nyert, a felső vezetés valamint az intézmény valamennyi dolgozójának elkötelezettsége a jobb betegellátás, a minőségi szolgáltatás biztosítására, valamint azok folyamatos javítására való törekvés.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >