Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Játékos versenyt hirdet az Öreghegyi Római Katolikus Plébánia
Játékos versenyt hirdet az Öreghegyi Római Katolikus Plébánia Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2021. február 19.
Általános és középiskolásoknak, illetve családoknak hirdet játékos versenyt az Öreghegyi Római Katolikus Plébánia. A Tervezz te is Istennel! pályázatban lehet plébániát megálmodni, bibliai történeteket megjeleníteni vagy akár kirándulást, „Teokecsing”-et tervezni. A pályaműveket március végéig lehet elküldeni.

 

 

Milyen álmaim plébániája? – ebben a témában hívja vers- vagy prózaírásra, festmény vagy Minecraft készítésére az általános iskolásokat a Székesfehérvár-Öreghegy Római Katolikus Plébánia. Akik pedig kedvet éreznek, a saját játékaikkal, játékaikból is alkothatnak: készülhetnek lego kockákból bibliai helyszínek, vagy el lehet bábozni bibliai eseményeket, amit kis videófilmben mutathatnak be a gyerekek. A középiskolások is készíthetnek írásműveket: novellát vagy mesét várnak az Isten ajándékai az életemben címre, de mémet, videót és képregényt is alkothatnak a fiatalok a Miért jó katolikusnak lenni? témában.

A Szent Donát Alapítvány támogatásával kiírt pályázat a családokat is kreativitásra biztatja: kirándulást lehet tervezni egy egyházi emlékhelyre reklámszöveg vagy reklámfilm megalkotásával, vagy kincskereső játékot készíteni „Teokecsing” címmel.

Az elkészült műveket vagy az azokról készült fotókat, videókat az Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címre várják március 31-ig. További információért érdemes ellátogatni a https://www.facebook.com/Oreghegy/ oldalra.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >