Kezdőlap arrow Kultúra arrow Mesepályázatokat hirdetett a könyvtár
Mesepályázatokat hirdetett a könyvtár Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2021. február 23.
Az általános iskolásokat a koronavírus-járványhoz kapcsolódó mesék írására, az ovisokat pedig egy kedves mesekönyv illusztrációjának az elkészítésére biztatja a Gyermekkönyvtár. A pályaműveket március végéig kell elküldeni e-mailben.

 

 

„Hogy érzed magad a koronavírus idején? Mit jelent számodra a bezártság érzése? Mi adhat reményt, s kínálhat megoldást?” – ezekre a kérdésekre várja a válaszokat mese formájában a Vörösmarty Mihály Könyvtár általános iskolásoknak kiírt új pályázata, 1-5 oldal terjedelemben. A Mese-Kép pedig az óvodáskorú kis olvasóknak szól: a kedvenc mesekönyvekhez készíthetnek illusztrációt a gyerekek, szabadon választott technikával. 

A Koronás Meséket 1-5 oldal terjedelemben, a rajzokat, festményeket pedig a borítóról készített fotóval együtt lehet elküldeni a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címre, a név, életkor, osztály és a szülők elérhetőségének a megjelölésével. A nyertesek pályaműveit jutalmazzák, és közzéteszik a könyvtár honlapján is. Mindkét pályázat beküldési határideje március 31-e, további részletek a https://gyerek.vmk.hu/ oldalon olvashatók.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >