Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Hogyan bánjunk helyesen az idővel? Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. február 23.
Az idő lesz a főszereplő a Filo-NetCafé február 26-i eseményén. Az Új Akropolisz Filozófiai Iskola online előadásán a fizikai és lelki időről, az idő szellemi dimenziójáról is beszélgetnek majd a résztvevők. Az ingyenes eseményre február 24-ig várják a jelentkezéseket.

 

 

„Minden a másé, csak az idő a miénk” - írta már 2000 évvel ezelőtt Seneca, de úgy látszik, nem tanultuk meg a leckét. Talán azért, mert az idővel helyesen bánni, az időhöz helyesen viszonyulni az egyik legfontosabb tanulnivalója az embernek. Az, hogy korlátozott mennyiségben rendelkezünk vele, arra késztet, hogy tudatosabban éljünk, és elgondolkodjunk, mi a fontos, mi az értékes az életünkben, olvasható az Új Akropolisz Filozófiai Iskola közösségi oldalán.

Az ember többdimenziós lény, fizikai, lelki és szellemi dimenziókkal bír. Február 26-án, pénteken 20 órától az online térbe várják azokat, akik szívesen beszélgetnek az időről, de nem csak a mérhető, a fizikai időről. A programon a részvétel ingyenes, jelentkezni e-mailben február 24-én estig lehet az Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges   címen.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >