Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Szelektív kukákat cserélnek a családi házaknál Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2021. február 23.
Új kukákra cseréli a Depónia a családi házakban lakók számára adott kék gyűjtőedényeket: az elszállított régi szelektív gyűjtő helyére új, szürke színű, sárga-kék fogantyúval ellátott kukákat helyeznek el. A csere keddtől indul.

 

 

A Depónia Nonprofit Kft. tájékoztatja a lakosságot, hogy új kukákra cserélik a 2016-ban szelektív gyűjtésre adott kék gyűjtőedényeket. Február 23-án, keddtől számítva a következő gyűjtési napon szállítják el a régi konténereket, és új, szürke színű, sárga-kék fogantyúval ellátott gyűjtőedényt helyeznek ki.

Kérik a lakosokat, hogy a csere végrehajtásának az érdekében a régi kukákat – akár hulladék nélkül is – hagyják kint a közterületen. Akik április 30-ig nem tudják megoldani a kihelyezést, azok ügyfélfogadási időben cserélhetik ki a gyűjtőedényeket, a régi beszállításával.

„Örvendetes, hogy a szelektíven gyűjtött hulladékok mennyisége 10-20 %-kal nő évente. Biztosítjuk, hogy az így begyűjtött hulladékok kezelésre és anyagában való hasznosításra kerülnek, mely jövőnk egyik záloga. Kérjük, gyűjtsön továbbra is szelektíven, növeljük a hasznosításra kerülő hulladékok mennyiségét!” – fogalmaz a Depónia.

A szelektíven gyűjtött hulladékot továbbra is a hulladéknaptár szerint szállítják el. Kérik, hogy csak a társaság által megjelölt hulladék kerüljön a gyűjtőedényekbe. Ha változás történik az ingatlanhasználó személyében, azt jelezni kell a Depónia felé; a nem rendeltetésszerű használatból adódó károkért az ingatlanhasználó tartozik felelősséggel.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >