Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow A fehérvárcsurgói park a vihar után költőket kíván!
A fehérvárcsurgói park a vihar után költőket kíván! Nyomtatás E-mail
Írta: Fekete Ágnes   
2021. március 04.
A viharok és a fák szenvedése után, amelynek során annyian veszítették el ágaik vagy törzsük egy részét vagy ketté is törtek, a fehérvárcsurgói Károlyi Kastélypark verseket kér!

 

FELHÍVÁS

 

A Károlyi József Alapítvány versíró versenyt hirdet mindazok számára, akiknek szívügye a park és akik bejárva azt költői hangulatot éreznek : meghívjuk őket, hogy küldjék meg a parkról szóló verseiket e-mailben ( <mailto: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges > Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges ) vagy postán (Angelica Károlyi, Károlyi Kastély, 8052 Fehérvárcsurgó, Petőfi u. 2.), ezzel tisztelegve a park előtt. A legszebb versek nyomtatásba kerülnek.

A zsűri elnöke L. Simon László képviselő.

Azok munkáit, akik szívesebben készítenek rajzokat vagy vázlatokat, szintén örömmel fogadjuk, mivel azok a versek illusztrációi lesznek.

Beérkezési határidő: április 30.

Kérdés esetén szívesen várjuk a megkereséseket. E-mail:  <mailto: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges > Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >