Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Ablakos kölcsönzés: az olvasók várják meg a könyvtár visszajelzését!
Ablakos kölcsönzés: az olvasók várják meg a könyvtár visszajelzését! Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2021. március 09.
A könyvtár kéri az olvasókat, hogy a megnövekedett ablakos kölcsönzés igénylései miatt várják meg, amíg telefonon vagy e-mailben jelzést kapnak: átvehető az összeállított könyvcsomag.

 

 

A Vörösmarty Mihály Könyvtár köszönetét fejezi ki az olvasóknak, hogy a felhívásukra sokan visszavitték a lejárt köteteket, és örömmel fogadják az érdeklődést az ablakos kölcsönzési lehetőséggel kapcsolatban. A megnövekedett rendelések száma miatt kérik, hogy akik ilyen igényt jeleztek, várják meg, amíg a könyvtáros kollégák e-mailben vagy telefonon jelzik, összekészítették a kért köteteket.

A könyvtárban az ablakos kölcsönzésen és a házhoz szállításon kívül újra van mód fiókközi kölcsönzésre. Várják az új olvasókat is, a https://www.vmk.hu/regiszracios-lap felületen lehet online beiratkozni. És továbbra is érvényes a kérés: a lejárt, régóta kint lévő könyveket lehetőség szerint vigyék vissza az olvasók, hogy az intézmény eleget tehessen az előjegyzéseknek.

További információk a kölcsönzési lehetőségekről a https://www.vmk.hu/kolcsonzes_maskepp oldalon, illetve a közösségi portálon olvashatók.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >