Kezdőlap
Skoda és Fiat frontális karambolja a 7-es főúton Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztircz Anett   
2009. április 06.

ImageFrontálisan ütközött két személygépkocsi vasárnap reggel Baracska-Annamajor és Baracska között. Mindkét autóba egy-egy sérült a roncsok közé szorult, őket a tűzoltók szabadították ki. Az egyik sofőrt mentőhelikopter szállította kórházba.

 

Közlekedési balesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat vasárnap kora reggel 6 óra 12 perckor. A jelzés szerint a 7-es főúton, Kápolnásnyék-Pettend és Baracska között két személygépkocsi ütközött. A balesethez a székesfehérvári tűzoltók egy gépjárműfecskendővel és a műszaki mentőszerrel vonultak, s a váli önkéntes tűzoltók és az érdi hivatásos tűzoltók is a helyszínre siettek.

 

Image
Fotó: Sándor István tű. törzszászlós

Baracska-Annamajor és Baracska között egy Skoda Fabia és egy Fiat Punto ütközött frontálisan. A Skodában két férfi és egy nő ült, mindhárman súlyos sérüléseket szenvedtek, közülük az elöl utazó nőt a tűzoltók szabadították ki a roncsok közül. A Fiatot vezető férfit szintén a tűzoltók szabadították ki a roncsok közül, majd mentőhelikopter szállította kórházba.

A terület a Váli Önkéntes Tűzoltóság működési területe, a székesfehérvári és az érdi hivatásos tűzoltók a műszaki mentésben segítettek.

Jelzés időpontja: 2009. április 5., 6 óra 12 perc
Beavatkozó csoport: A csoport
Mentésvezető: Sándor István tű. törzszászlós, szerparancsnok

 
< Előző   Következő >