Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Szálinger Balázs költő és Petőfi-rajongó lesz a következő vendég
Szálinger Balázs költő és Petőfi-rajongó lesz a következő vendég Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2021. március 09.
Nagy sikerrel indult el februárban az Élő Költők Társasága rendezvénysorozat: jövő héten Szálinger Balázs író, költő és Petőfi-rajongó lesz a vendég. Szó lesz az általa szerkesztett Petőfi-kötetről, és a résztvevők megismerkedhetnek a József Attila-díjas költő sokoldalú tevékenységével.

 

 

Bárki csatlakozhat az Élő Költők Társaságához, aki szívesen olvas kortárs szerzőktől, és szívesen tesz fel kérdéseket az íróknak, költőknek az élő irodalom élő beszélgetéseiben. A második vendég az LKG Facebook-csatornáján Szálinger Balázs író, költő, Petőfi-rajongó lesz, akivel március 17-én, szerdán 14 órától ismerkedhetnek meg az érdeklődők.

A beszélgetés apropója március 15-e és az ikonikus forradalmár-költő, Petőfi Sándor: ezzel, illetve a Szálinger Balázs által szerkesztett Petőfi-kötettel, Petőfi-értelmezésekkel, a húsz éves, csajozós, hedonista fiatalemberrel kezdődik a beszélgetés. Majd megismerhetjük a sokoldalú József Attila-díjas alkotó írásait, ars poeticáját, illetve az is kiderül, kik állnak a Szűcsinger formáció mögött, hogyan jön a képbe a Heaven Street Seven és Bödőcs Tibor.

A program házigazdái Miklós Gábor és Schneider Beáta lesznek, a kérdéseket előzetesen az  Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges  email-címre kell elküldeni a beszélgetés napján 12 óráig. További részletek a társaságról, illetve egy kedvcsináló idézet és vers az esemény oldalán olvasható.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >