Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Senkit sem állítottak ki, csak az edzőt, de azt piroslappal! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. április 07.

ImageSzázhalombattán játszották a Rugby Női Bajnokság II. tavaszi fordulóját. Az első mérkőzésen a Battai Buldogok ellen léptek pályára az FRC játékosai. Gyölcsös Ferenc edző elmondása szerint „ az álmos fásult játék megbosszulta magát”. Hiába szerzett vezetést az FRC-s Pap Helga 5.+ 2 pontjával, az ellenfél a félidőben még vezetett is 14. - 7 re. Ezt követően Kaposi Anna egyenlített (5. + 2. pont), majd ismét az érdiek következtek (21.- 14.).

 

A mérkőzés vége fele Kaposi következett (5 pont), amit Pap Helga jutalomrúgása tett még szebbé (2 pont). A végeredmény: 21 - 21.

II. kör: A második meccsre felébredtek az Fehérvár lányai: a célok sorát Pap Helga kezdte (5 pont), majd a jutalomrúgást be is rúgta (+ 2 pont).

Jakab Zsuzsi célpasszát követően Kaposi Anna 5 ponttal növelte a pontok számát. A Battaiak viszont nem hagyták magukat, s 7 pontot szereztek. Pap Helga félpályás elfutása 5. pontos fehérvári előnyt jelentett, majd a gyengélkedő FRC tolongás mellett az érdiek ismét pontot szereztek.

A mérkőzésen a játékvezető igen furcsa ítéleteit Gyolcsos Fereren edző szóvá tette. Piros lappal ki is állította a játékvezető. (Az FRC - nek adott előszabályokból rendre a Fehérvárnak keletkezett hátránya, a Batta lányai többször is nyakat fogtak, amit nem követett szankció).

Szerencsére a fehérvári csapat másik edzője, Pölöskei Petra a helyén maradt, és végig tudta irányítani a lányokat. Pap Helga áttörésével 5 pontot szerzett, s még a jutalomrúgást is berúgta (2 pont). Ezt követően Kaposi a tőle megszokott sebességgel megkerülte a centersort, és 5 pontos célt szerzett. Végül a jutalomrúgást Pap Helga most sem hibázta el (+ 2 pont).

Végeredmény: 24 - 19 az FRC-nek.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >