Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Az ön véleménye is számít! – Klímastratégiai kérdőív
Az ön véleménye is számít! – Klímastratégiai kérdőív Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2021. március 26.
Erdősítés, e-közlekedés, környezetvédelmi fejlesztések – kulcsszavak, melyek meghatározóak Székesfehérvár jelenlegi életében és jövőbeni terveiben. Mindezen törekvéseket rendszerezi a város klímavédelmi stratégiája, amelynek megalkotásába – a városi honlapon megtalálható kérdőív kitöltésével – bárki bekapcsolódhat, elmondhatja véleményét április 15-ig.

 

 

Székesfehérvár Önkormányzatának célja, hogy a fenntarthatóság jegyében, a város természeti szépségei és épített, városi, közlekedési környezetének elemei optimális arányban legyenek. Ezért az Energiaklub Szakpolitikai Intézet és Módszertani Központ Egyesülettel közösen helyi klímastratégiát készít a város. A projekt legfontosabb célja a megelőzés és az alkalmazkodás – egy fenntartható modell létrehozásával és megvalósításával. A megyei klímastratégia eredményeit figyelembe vevő, térségi szintű székesfehérvári klímastratégia elsősorban az éghajlatváltozáshoz való alkalmazkodást vagy annak megelőzését és az üvegházhatású gázkibocsátás-csökkentést elősegítő helyi kapacitások megerősítését szolgálja majd.

Az üvegházhatású gázkibocsátás-csökkentés és a klímaváltozás egyénenként eltérő kihívások elé állítja a lakosságot, éppen ezért fontos, hogy a Székesfehérváron kidolgozásra kerülő klímastratégiával összefüggésben minél többen mondják el véleményüket. A szakemberek munkáját a témában összeállított kérdőív kitöltésével segíthetik, amelyre 2021. április 15-ig van lehetőség. A közvélemény-kutatás válaszadói tapasztalataikkal és ötleteikkel járulhatnak hozzá a legfontosabb stratégiai irányok kijelöléséhez! 

A kérdőív a városi honlapon, az alábbi linken érhető el, kitöltése mindössze 10 percet vesz igénybe: https://docs.google.com/forms/d/1ToUTJ4LvN_VMllcEeqIqLSHLU2hZz7q4W2-ZyzYqf8g/


 

Járuljon hozzá Ön is véleményével városunk klímavédelmi tervéhez!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >