Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Húsvéti nyuszikeresés a Vörösmarty Színházzal Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér-Erdélyi Teréz   
2021. április 07.
Hatalmas érdeklődés övezte a székesfehérvári Vörösmarty Színház húsvéti nyuszikereső akcióját, amelynek keretén belül 51, a színház munkatársai által készített nyuszit rejtettek el a város nagyobb parkjaiban. Számos kisgyermeknek tudtak így örömet szerezni, így már most azon törik a fejüket, hogy mit rejtsenek el legközelebb...

 

 

 

A székesfehérvári Haleszben, a Csónakázó-tónál és a Palotavárosi tavaknál is elbújtak a kis csomagok, amikben szebbnél szebb textilnyuszik rejtőztek.

 

A színház munkatársai örömmel látták, hogy pár óra alatt el is tűntek a titkos helyekről a kis csomagok, sok izgatottan kutató kisgyermeket és szülőt lehetett látni a környéken, még olyan is volt, aki képek alapján "nyomozta ki", hol érdemes kutatni. A visszajelzések alapján pedig elmondható, hogy nagyon sok kisgyerek Húsvétjába tudtak egy kis plusz örömet csempészni. Ezért is döntöttek úgy, hogy hagyományt teremtenek, hamarosan újabb kincskereső játékkal jelentkezik a színház.

 

Néhány a kedves visszajelzésekből:

 

"Köszönjük a húsvéti meglepit. Mi is találtunk a Halesz parkba nagy örömet szerezve kislányomnak!

"Köszönjük a kincskereső játékot, találtunk nyuszit"

"Köszönjük szépen a húsvéti meglepetést. Gyerekeink izgatottan indultak neki a nyuszikeresésnek."

 

Ha pedig kedvet kaptak a nyuszikészítéshez a Vörösmarty Színház honlapján azt is megtalálják, hogy történik a varázslat!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >