Kezdőlap arrow Belpolitika arrow A Fidesz tiszteletben tartja a Húsvétot  a hétvégén nem kampányol
A Fidesz tiszteletben tartja a Húsvétot  a hétvégén nem kampányol Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. április 08.

ImageMegkezdődött az EP-választás ajánlószelvényeinek kézbesítése. Ennek kapcsán tartott sajtótájékoztatót Vargha Tamás, a Fidesz egyik székesfehérvári kampányfőnöke. A választókerületi elnök a média képviselőinek elmondta: a Fidesz ezen a választáson is együtt indul a KDNP-vel, tehát a kopogtatócédulán a jelölő szervezet megnevezése „FIDESZ-KDNP” lesz. – Mivel csak listára kell szavazni, a szelvényen jelölt személyt nem kell megnevezni.

 

A nagyhéten a Fidesz elsősorban a Malom Házba várja azokat, akik minél előbb szeretnék „jó kezekben tudni” szelvényüket. Az iroda kedden déltől nagypéntek délig fogadja a szimpatizánsokat, valamint Dr. Gógl Árpád országgyűlési képviselő irodájába is le lehet adni a cédulákat (Piac tér 12-14.).

 

Image
.

Az ünnep után a Fidesz önkéntesei gyűjtik majd a szelvényeket. A visszaélések elkerülése miatt a jelölő szervezet megbízó-levelet ad részükre, s a Fidesz segítőit megismerhetjük majd kitűzőjükről is.

 A kitűző:

Image
Fotó. Temesvári Márta

Sőt, a következő hetekben a Fidesz rendezvényein is lehetőség nyílik arra, hogy az ajánlószelvényeket leadják a helyi lakosok.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >