Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Miért ne lehetne Neked is saját strandod?
Miért ne lehetne Neked is saját strandod? Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2021. április 07.
Hamarosan itt a nyár, és az előrejelzéseket látva kijelenthető, hogy idén sem lesz könnyű az utazás: legyen szó belföldi vagy külföldi kirándulásokról. Minden valószínűség szerint ebben az évben is sokan a kertjükben fognak nyaralni. S, hogy mi kell a napsütéstől felforrósodott, kánikulától szenvedő testnek? Elsősorban hűsítő víz – vagyis egy medence!

 

 

Ha nyár, akkor meleg. Ha meleg, akkor strand. Ha pedig fürdőzni vágyunk, miért is kéne azon aggódnunk, hogy vajon mikor, s milyen feltételek mellett utazhatunk el pihenni valamely vízparti üdülőhelyre? Legyen szó vírushelyzet miatti „home office”-ról, kényszerű otthoni bezártságról, vagy akár időhiány miatti „utazási stop”-ról, egy medence bizony mindenkinek jól jön a kertjében!

 

 

Image
Egy medence bizony mindenkinek jól jön a kertjében!

 

Élvezik a gyerekek, akik képesek fáradhatatlanul ugrándozni a vízbe, s a felnőttek is, akik csak lazítani akarnak egy kicsit a családi környezetben, az egész napos munkától megpihenve.

 

Nem mindegy persze, hogy milyen medencét választunk: fontos a méret, a forma, a minőség, s persze az ár is! Ezért is örömteli a hír, hogy már Székesfehérváron is várja egy Aqualing medenceáruház az érdeklődőket. A cég munkatársai a tervezéstől kezdve a vízbe csobbanásig segítenek abban, hogy mindenki megtalálja az igényeihez illő medencét.

 

 

Image
Székesfehérváron is várja egy Aqualing medenceáruház az érdeklődőket!

 

A Széchenyi utca 5. szám alatt található szaküzletben gyorsan felállítható medencéket, azokhoz való gépészetet, karbantartó eszközöket és vízfertőtlenítő szereket is választhatunk. Emellett – többek között - vizes játékokat, strandcikkeket, evezős deszkákat is vásárolhatunk.

 

 

Image
Itt mindenki megtalálja az igényeihez illő medencét.

 

Jó tudni, hogy az itt kínált kész medencék könnyedén összerakhatók: e művelethez minimális szerszámigény szükséges. A medencék kínálata roppant széles körű: bármilyen méretben, konstrukcióban, extrákkal elérhetők.

 

Külön kategóriát képeznek a felfújható masszázsmedencék, melyek 40°C-ig melegítik fel a vizet, és kellemes pezsgő élményt is biztosítanak az otthoni ellazuláshoz. – Így tehát jöhet akár a rossz idő is, mi boldogan ücsöröghetünk a forró vízben, élvezve a nyugalmat! S ne legyenek előítéleteink az ilyen medencékkel kapcsolatban! Ma már nagyon profi medencéket gyártanak: fürdési élményben szinte ugyanolyanok, mint az épített jakuzzik, viszont az áruk sokkal, de sokkal kedvezőbb!

 

 

Image
Mindenki szereti a pezsgő vizet!

 

Ha van gyermekünk, akkor érdemes elgondolkoznunk egy trambulin beszerzésén, mely nagyon jól megmozgatja a fiatalokat, miközben nagyon kevés helyet foglal el. A védőhálós, masszív felépítésű trambulin szintén többféle méretben kapható az Aqualing-nél.

 

 

Image
A medencék kínálata roppant széles körű!

 

Ha nincs kertünk vagy hétvégi házunk, ahol saját strandot rendezhetünk be, a felfújható játékok akkor is jól jöhetnek, hiszen sokféle szórakozást kínálnak! Az Aqualing kizárólag olyan termékeket árul, melyek minden európai szabványnak megfelelnek.

 

 

Image
Az itt kínált kész medencék könnyedén összerakhatók.

 

Az üzlet hétköznapokon 9-től 17 óráig várja az érdeklődőket!

 

Térkép a bolthoz itt található (Kínai bolt helyén):

https://goo.gl/maps/a7UspgnhTMiescWv6

 

A bolt hivatalos oldala az alábbi linkre kattintva tekinthető meg:

https://aqualing.hu/aqualing-medencearuhaz-szekesfehervar

 

 

 

Ha már kénytelenek vagyunk otthon maradni, legyen ez az otthonlét kellemes és jó élményekkel teli!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >