Kezdőlap
Útlezárások az FC Fehérvár - Budapest Honvéd FC meccs miatt Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2009. április 10.

ImageÁprilis 11-én 19.00 órai kezdettel Székesfehérváron a Sóstói Stadionban rendezik a Fehérvár FC – Budapest Honvéd NB I-es bajnoki labdarúgó mérkőzést. A mérkőzést az illetékes bizottság kiemelt biztonsági kockázatúnak minősítette. A mérkőzés idején forgalomterelésre, zárásra kell számítani.

 

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság közleményben tudatja az érintettekkel, hogy április 11-én 16.30 óra és 21.30 óra közötti időben lezárásra kerül a Stadion III. kapuja és a temető kerítése közötti átjáró, a Temető utca a Szárcsa úti kereszteződésnél, a Csíkvári út a Széchenyi útnál, illetve a Stadion fedett lelátója bejáratainak vonalában.

Ehhez kapcsolódóan a Csíkvári út Batthyányi út felöli járműforgalma az Állatkórháznál a Vásártéri út felé, terelésre kerül. Ugyancsak zárásra kerül a Hosszúsétatér a Bercsényi úti kereszteződésnél, illetve a Homoksor az evangélikus temető bejáratától.

A lezárt területre a bentlakók a Homoksor és a Vásártéri út felől jutnak el. A terület zárásában részt vevő kollégáink kérni fogják a bentlakást igazoló okmányt a bejutni szándékozó járművezetőktől. A lezárt terültre a bentlakókon kívül csak a megkülönböztető jelzést használó járművek mehetnek be, a megállóval rendelkező helyi járatú autóbuszokat szintén elterelik. Az Budapest Honvéd FC szurkolói számára a stadion III. kapuja mögötti parkoló áll rendelkezésre, amennyiben megtelik, az Újváralja soron lesz mód parkolásra.

A FC Fehérvár szurkolói a II. kapu mögötti területet, az Akác presszó melletti parkolót, illetve az Állatkórház mellett lévő parkolót használhatják. Belépésre a vendégszurkolók a stadion III-as, míg a hazai szurkolók a II-es és fedett lelátók kapuit vehetik igénybe. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság együttműködve a Készenléti Rendőrséggel az M7-es autópálya, a 7-es számú főút, valamint a Budapest – Székesfehérvár között közlekedő személyszállító vonatok rendőri ellenőrzésére szükséges intézkedéseket megteszi.

A szurkolók érkezési és távozási útvonalait a rendőrség folyamatosan ellenőrzi.

 
< Előző   Következő >