Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Csütörtökön elérhető lesz a Jane Goodall-dokumentumfilm
Csütörtökön elérhető lesz a Jane Goodall-dokumentumfilm Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2021. április 28.
A remény című dokumentumfilm a világhírű etológusnő, csimpánzkutató, Dr. Jane Goodall különleges életét és több évtizedes munkásságát mutatja be. A Föld napja alkalmából csütörtökön elérhetővé teszik a filmet az első ötezer feliratkozónak. Az online vetítésre a Kék Bolygó Alapítvány oldalán keresztül lehet regisztrálni.

 

 

A Kék Bolygó Alapítvány a Föld napja alkalmából ingyenesen elérhetővé teszi A remény című, Dr. Jane Goodall, a világhírű etológus és csimpánzkutató különleges életét és munkásságát bemutató dokumentumfilmet.

A tudós 1986 óta dolgozik aktivistaként a csimpánzok megóvásáért: a film a három évtizedes munkát, a bejárt utat követi végig, hogyan közvetíti az etológusnő a remény zöld üzenetét. „Minden nap minden embernek megvan a lehetősége rá, hogy apró, bölcs döntésekkel jobbá tegye a környezetét. És ha emberek milliárdjai hoznak jó döntéseket, valóban jobbá válik a világ. Soha nem szabad feladni, mindig vezet út előre.” – fogalmaz Goodall. A filmben megszólal többek között Harry herceg, James Baker egykori amerikai külügyminiszter, Dr. Richard Wrangham antropológiaprofesszor és Dr. Francis Collins, az Amerikai Nemzeti Egészségügyi Intézet igazgatója.

A filmet április 29-én, csütörtökön 18-22 óra között lehet megnézni: az online vetítéshez e-mailben küldenek hozzáférést az első ötezer feliratkozónak, amire a  https://kbka.org/.../aprilis-29-en-jon-jane-goodall-a.../ oldalon keresztül lehet regisztrálni.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >