Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Megjelent a Városi Civil Alap kiírása
Megjelent a Városi Civil Alap kiírása Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2021. május 07.
Megjelent a Miniszterelnökség által biztosított forrásból a Városi Civil Alap civil közösségi tevékenységek támogatását elősegítő pályázati kiírása. A cél, hogy az 5000 fő feletti településeken székhellyel rendelkező civil szervezetek részére is elérhetővé tegyék azon célok támogatását, amelyek a Falusi Civil Alap terhére már támogatásban részesültek. A pályázat benyújtási határideje május 21., péntek 12 óra.

 

 

A Magyar Falu Program Falusi Civil Alap keretében, a „civil közösségek tevékenységének támogatása” címmel 2020 júniusában megjelent pályázati felhívás forrást biztosított az 5000 fő vagy ez alatti lélekszámú településeken székhellyel rendelkező egyesületek és alapítványok számára. A pályázat sikere alapján, és figyelembe véve a civil szervezetek igényeit, a Kormány újabb támogatási programot indított, ezúttal az 5000 fő lakosságszám feletti településeken működő civil szervezetek számára.

A Városi Civil Alap célja, hogy az 5000 fő feletti településeken székhellyel rendelkező civil szervezetek részére is elérhetővé tegye azon célok támogatását, amelyek a Falusi Civil Alap terhére támogatásban részesülhettek. A pályázóknak tehát lehetőségük lesz ingatlanberuházási és -felújítási támogatásra; gépjárműbeszerzési támogatásra; eszközbeszerzési támogatásra; programszervezési támogatásra, valamit kommunikációs tevékenységek támogatására pályázni. Egy pályázó azonban kizárólag egy pályázatot nyújthat be a kiírás keretében, kizárólag egy pályázati kategóriára igényelhet támogatást és több pályázó nem nyújthat be együttesen pályázatot.

A pályázatokat a NIR-en keresztül 2021. május 21-én 12 óráig lehet benyújtani. A székesfehérvári civil szervezetek az Echo Innovációs Műhely szakembereitől is kérhetnek útmutatást a pályázati folyamat során bármelyik szakaszban. Berdó-Kovács Erikát a 06 30 356 2610-es telefonszámon, valamint a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címen kereshetik fel kérdéseikkel a pályázók.

A pályázati kiírás az alábbi e-mail címen érhető el: https://bgazrt.hu/uj-felhivasok-a-varosi-civil-alap-kereteben/

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >