Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Jobb Dávid kikerült a válogatott keretből
Jobb Dávid kikerült a válogatott keretből Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. április 12.

ImageHétfőtől Münchenben folytatja a felkészülést az A-csoportos világbajnokságra a magyar jégkorong-válogatott. Pat Cortina az utazás előtt tovább szűkítette a keretet: Jobb Dávidtól elköszönt a szakember.

 

 

„Ondrejcík a tapasztaltabb – indokolt a Nemzeti Sportnak Énekes Lajos, a válogatott másodedzője. – Tény, hogy Jobb a Volánban legalább annyit volt a pályán, mint Ondrejcík, sőt a vége felé talán többet is, de fiatal még. Teljesítményben, rutinban és a csapathoz való illeszkedésben is értékelnünk kellett őket, és Ondrejcík jött ki jobban ezek összegzéséből. Az a frázis viszont, hogy a kiesetté a jövő, most teljesen igaz. Jobb nagyon tehetséges. Ebben a pillanatban viszont Ondrejcík jobban tudja és alkalmazza azokat a játéksémákat, amelyeket a válogatottnál használunk, emellett pedig ki tudja váltani a többiekből azt az érzést, hogy érte is küzdjenek, ha kell. Ez nagyon fontos. Arról se feledkezzünk meg, hogy Dávid készenlétben marad: ha ne adj’ isten bármelyik védővel történik valami, ő rögtön visszakerül.”

A Münchenbe utazó keret:

Kapusok: Budai Krisztián (Kezmarok, szlovák), Hetényi Zoltán, Szuper Levente (mindkettő Alba Volán 19)


Hátvédek: Ennaffati Omar (Tours, francia), Horváth András, Ondrejcík Rastislav, Tokaji Viktor (mind Volán), Kangyal Balázs, Sille Tamás, Svasznek Bence (mindhárom NZ Stars), Szélig Viktor (Briancon, francia)

Csatárok: Benk András, Fekete Dániel, Fodor Szabolcs, Kovács Csaba, Nagy Gergő, Palkovics Krisztián, Sofron István, Vaszjunyin Artyom (mind Volán), Holéczy Roger, Majoross Gergely (mindkettő Stars), Jánosi Csaba (Ferencváros), Peterdi Imre (DAB.Docler), Kóger Dániel (Red Bull Salzburg, osztrák), Ladányi Balázs, Vas Márton (mindkettő Briancon, francia), Vas János (Brynäs, svéd

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >